Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΝΟΠ, ως διοργανωτής ιστιοπλοϊκών αγώνων, έχει επιδείξει σημαντικό έργο και συγχρόνως έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία και αξιοπιστία, αφού διοργανώνει επί σειρά ετών, αγώνες και στην Πάρο. Στα 22 χρόνια λειτουργίας του ΝΟΠ πάνω από 2000 παιδιά έμαθαν κολύμβηση και ιστιοπλοΐα από υπεύθυνους εξειδικευμένους εκπαιδευτές. Στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ ασκούνται αθλητές και των δύο τμημάτων, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις των κλάσεων τους. Επίσης στις δραστηριότητες του Oμίλου συγκαταλέγονται και τμήματα Beach Volley.

Τα λαμπρά αποτελέσματα των αθλητών μας σε κάθε αγώνα που συμμετέχουν, οφείλονται στη συστηματική δουλειά που γίνεται από τους έμπειρους προπονητές μας και φυσικά από την ατομική προσπάθεια τους και την άριστη κατάρτιση τους, αλλά και στην ενεργή και συντονισμένη παρουσία του εκάστοτε Δ.Σ. για την διευθέτηση κάθε πιθανού προβλήματος και την υποστήριξη των γονέων-μελών μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τίποτε από τα παραπάνω δεν θα είχαμε καταφέρει χωρίς τις συνδρομές των μελών μας και τις ευγενείς χορηγίες των φίλων μας, που μας είναι απαραίτητες για να συνεχίσουμε το έργο μας και την προσφορά μας στο ναυταθλητισμό και τον πολιτισμό.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ηλίας Κουντρομιχάλης

ΑντιπρΟεδρος

Αναστάσιος Γκίκας

Γεν. Γραμματεας

Μαρία - Φραγκίσκα Αρμάου

Ταμιας

Αντωνία Σομπόνη

Έφορος ιΣΤΙΟΠΛΟΪΑς Optimist

Αναστάσιος Γκίκας

Έφορος ιΣΤΙΟΠΛΟΪΑς Laser

Ηλίας Νίκας

Έφορος υλικου

Αριστείδης Νούμτας

Έφορος εγκαταστασεων

Ιωάννης Σερφιώτης

Έφορος Κολυμβησης

Ευδοξία Γκίκα

υπευθυνος Επικοινωνίας - ΜΜΕ

Πέτρος Εμμανουήλ