ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ;  


 
 

Όποιος γίνει μέλος του Oμίλου στηρίζει έμπρακτα τον ναυταθλητισμό και το έργο που παράγει ο όμιλος ο οποίος είναι ένας από τους πιο δραστήριους Oμίλους στο νήσι μας και στην Ελλάδα.

Το πλούσιο αυτό έργο έχει ανάγκη από υποστηρικτές. Ως μέλος στον ΝΟΠ έχεις λόγο στις αποφάσεις που αφορούν τον όμιλο μας και μπορείς μέσα από τις Γενικές Συνελεύσεις να τεκμηριώνεις απόψεις για το παρόν και το μέλλον του σωματείου. Τα μέλη του ΝΟΠ έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις διοργανώσεις. Ο ΝΟΠ έχει πολλές μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις στο ενεργητικό του.

Επίσης έχουν εξασφαλισθεί προνόμια για τα εγγεγραμμένα μέλη του ΝΟΠ. Όλα τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει για το τρέχον έτος έχουν έκπτώσεις στις αθλητικές δραστηριότητες του Oμίλου και στο εντευκτήριο.

ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ;
Μπορείτε να γίνετε μέλος συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση μέλους, στην γραμματεία του Oμίλου ή συμπληρώνοντας την παρακάτω online φόρμα. Η συνδρομή μέλους δίνεται ετήσια για να είναι σε ισχύ η κάρτα μέλους με την οποία παρέχεται και έκπτωση 10% στις τιμές του εντευκτηρίου και των ομπρελών στην παραλία.

 
     
 
Όνομα
Επώνυμο
Όνομα πατέρα
Επάγγελμα
Ημερ. Γέννησης
Διεύθυνση
Τ.Κ
Τηλέφωνο
E-mail
 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις