ΒΙΚΕΛΕΙΑ 2014  


 
 
Παραμένει πρωτοπόρος ο ΝΟΠ με 36 μετάλλια στη Σύρο.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ναυτικός όμιλος Πάρου συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στους κολυμβητικούς αγώνες « Βικέλεια» στην Σύρο, με 9 αθλητές , σε σύνολο 60 συμμετεχόντων.

Παρότι φέτος ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος καθώς μετείχαν οι παρακάτω 10 όμιλοι Α.Ο.ΠΑΡΟΥ,ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΥΡΟΥ,ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ,ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΟΥ,ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ,ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ,ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΜΙΛΩΝ,ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ.,ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ η αποκομιδή των μεταλλίων ήταν απόλυτα ικανοποιητική, καθώς οι αθλητές μας επέστρεψαν με 36 συνολικά μετάλλια, με σημαντικότερα τη δεύτερη θέση πίσω από τον ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ, στα ομαδικά αγωνίσματα 4Χ50 ελεύθερο και 4Χ50 μεικτή ομαδική στα κορίτσια .

Αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα διότι η ομαδικότητα και η ευγενής άμιλλα είναι από τις προτεραιότητες του σωματείου μας σε όλα τα τμήματα, πέρα από τις υψηλές αγωνιστικές επιδόσεις, που είναι αποτέλεσμα συνεχούς και συστηματικής προετοιμασίας.

Θέλουμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την προσπαθειά τους, επίσης να ευχαριστήσουμε τους προπονητές μας Παντελαίου Μαρία και Γαβαλά Χρήστο για την άψογη συνεργασία, τους γονείς που μας εμπιστεύονται και τους χορηγούς μας.
 

 

 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις