2ος Διάπλους κόλπου Παροικίας Δ.Γκίκας  


 
 
Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στον προβλήτα του Μαρτσέλου στις 17:30 και ο τερματισμός στην παραλία των Λιβαδιών μπροστά στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, όπου πλήθος κόσμου χειροκροτούσε όλους τους αθλητές που τερμάτιζαν.

Οι συμμετέχοντας έφθασαν τα 65 άτομα και χωρίστηκαν σε τέσσερις κατηγορίες ανάλογα με το φύλο και την ηλικία . Θέλουμε του χρόνου να καταφέρουμε να οι συμμετοχές να φτάσουν τις 100, γιατί τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν τον αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό μας. Με απόφαση του Δ.Σ. μας, για να τιμήσουμε το ιδρυτικό μέλος Δημήτρη Γκίκα δόθηκε το όνομα του στη διοργάνωση. Ο Δημήτρης Γκίκας ιδρυτικό μέλος και μετέπειτα πρόεδρος του ομίλου μας, άνθρωπος της θάλασσας και ο ίδιος, ανιδιοτελής, με ιδιαίτερη αγάπη και ευαισθησία για το νησί του θέλησε με το έργο του να διατηρηθεί αλλά και να σφυρηλατηθεί η σχέση των νέων της Πάρου με τη θάλασσα.

Το όραμα του διατηρήθηκε ζωντανό στο Ναυτικό όμιλο Πάρου και έτσι μέχρι σήμερα 3000 παιδιά έμαθαν κολύμπι ή ιστιοπλοΐα στις εγκαταστάσεις μας . Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες που πλήρωσαν το δικαίωμα συμμετοχής για να μεταβεί η ομάδα τις κολύμβησης σε αγώνες εκτός Πάρου.
 

 

 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις