Επιστροφή στην Πάρο με 8 κύπελλα  


 
 
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου με την αρωγή της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κόντρα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε διοργάνωσε ένα άρτιο αγώνα ιστιοπλοΐας για σκάφη τύπου Optimist και Laser.

Ο Ναυτικός Όμιλος της Πάρου δεν μπορούσε να μην στηρίξει και να παραστεί σε διοργάνωση της Περιφέρειας μας στηρίζοντας έμπρακτα τον ναυταθλητισμό και γενικότερα τις ναυταθλητικές δραστηριότητες . Την πρώτη ημέρα των αγώνων λόγω χαμηλής έντασης των ανέμων πραγματοποιήθηκε μόλις μία ιστιοδρομία για την κατηγορία σκαφών optimist. Την δέυτερη ημέρα, οι αθλητές είχαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα δυνατούς ανέμους οι οποίοι όμως δεν τους εμπόδισαν να τερματίσουν τρεις ιστιοδρομίες. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με τέσσερις συνολικά ιστιοδρομίες για την κατηγορία σκαφών optimist. Σύσσωμη η αγωνιστική ομάδα των Optimist ήταν εκεί και πρωτοστάτησε αφού σε όλες τις κατηγορίες πηρέ κύπελλα σαν επιβράβευση των μικρών αθλητών, του προπονητή αλλά και της συνολικής δουλειάς που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο της Πάρου.

Την αποστολή συνοδεύεσε ο προπονητής μας κ. Παναγιώτης Ταγαρόπουλος, υπεύθυνος των αγωνιστικών ομάδων του Ομίλου μας. Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου ευχαριστούμε ολόψυχα τον Ναυτικό Όμιλο της Σύρου και τους χορηγούς που στήριξαν την όλη προσπάθεια, τα δωμάτια Αλισάχνη και την κα. Νικολέττα Μπατσή και τα δωμάτια Florence boutique οι οποίοι φιλοξένησαν τους αθλητές του ομίλου μας.

Τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων είναι:

 

 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις