Πρώτοι στα Βαλκάνια
Νίκες εκτός συνόρων χρυσοί Δαφερέρας-Πατέλης
 


 
 
Ο Ιστιοπλοϊκός Αγώνας CYCLADES RACE 2014 ξεκίνησε την Παρασκευή 19/9/2014 στην Σύρο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21/9/2014 στην Πάρο με μεγάλη επιτυχία. Ήταν αφιερωμένος στην Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας με κεντρικό μήνυμα : «Μένω υγιής από επιλογή κι όχι από τύχη». Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αγώνα κ. Σταμάτη Γρυπάρη και τον κ. Ασημάκο Αντώνη για την αμέριστη βοήθεια τους στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και τα μέλη των επιτροπών.

Η συμμετοχή και η συνεργασία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γιάννη Πετράκη , εργαζομένων του Νοσοκομείου , καθώς και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Κυκλάδων κι ιδιαίτερα της Προέδρου κ. Λίτσας Μπάιλα, που έδωσαν στον αγώνα μια άλλη διάσταση, αναδεικνύοντας το κοινωνικό χαρακτήρα του Αθλητισμού.

Ευχαριστούμε επίσης τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά την κ. Άννα Καγκάνη Κορτιάνου Δημοτική Σύμβουλο, τους εκπροσώπους του Λιμεναρχείου Πάρου για την παρουσία τους στην τελετή απονομής στον Ναυτικό Όμιλο και ιδιαίτερα τον κ. Σιγάλα Αναστάσιο για τις συντονισμένες ενέργειες πρόσδεσης των σκαφών .

Στον αγώνα συμμετείχαν 5 αγωνιστικά καταμετρημένα σκάφη καθώς και σκάφη κρουαζιέρας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα πληρώματα των σκαφών που συμμετείχαν στον αγώνα καθώς και όλους τους ανθρώπους που στήριξαν την προσπάθεια. Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου συμμετείχε με δυο αγωνιστικά σκάφη με πληρώματα μέλη του και αποφοίτους των σχολών ιστιοπλοΐας Ομίλου. Η κατάταξη των αγωνιστικών σκαφών έχει ως εξής :
 

 

 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις