Πρώτοι στα Βαλκάνια
Νίκες εκτός συνόρων χρυσοί Δαφερέρας-Πατέλης
 


 
 
Την πρώτη θέση στην κατηγορία ανδρών της κλάσης 420, κατέκτησαν οι αθλητές μας Γ. Δαφερέρας και Ν.Πατέλης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στη Κωστάντζα στη Ρουμανία, με συμμετοχές από 8 χώρες.

Η νίκη αυτή είναι το επιστέγασμα μιας μακράς πορείας των αθλητών μας και σε ενασχόληση με το άθλημα αλλά και σε επιτυχίες. Ο Ν.Πατέλης (1998) προπονείται στο ΝΟΠ από την ηλικία των 6 ετών. Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις σε Πανελλήνια, Περιφερειακά αλλά και στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Optimist το 2012. Είναι μέλος της εθνικής ομάδας από το 2011.

Ο Γ.Δαφερέρας(1999) προπονείται στο ΝΟΠ από την ηλικία των 6 ετών. Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις και αυτός σε πανελλήνια και περιφερειακά πρωταθλήματα στην κατηγόρα Optimist και από το 2013 συμμετέχει στην κατηγορία 420.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα 420 που έγινε στην Πάρο το 2014 πέτυχαν την πρώτη τους διάκριση σαν πλήρωμα και από τότε συνεχίζουν με επιτυχίες. Ο όμιλος έχει στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών με την αγορά ενός καινούργιου σκάφους καθώς και το έργο του προπονητή Β. Σωτηρίου τον οποίον και ευχαριστούμε.
 

 

 
   
               
   
   
    Ανακοινώσεις